Billig telefonpasning for iværksætteren

Firmafon billig telefonpasning, telefonanlæg og omstillingsbordEr du iværksætter? Er du træt af at telefonen ringer hele tiden og du bliver forstyrret i dit arbejde? Har du svært ved at nå alle opkald og vil du gerne fremstå mere professionel overfor din kunder og samarbejdspartnere?

Telefonpasning med omstillingsbord er løsningen
Det findes der en løsning på, en billig men pålidelig løsning som hedder telefonpasning. Ikke telefonpasning som i at du skal ansætte en receptionist eller kontomedarbejder eller lave en aftale med et firma som laver telefonpasning og holder øje med din telefon.

Nej, nu kan du få billig telefonpasning med et overskuelig telefonanlæg og omstillingsbord, som udelukkende styres via internettet og er nemt at bruge for en lille virksomhed eller en nystartet iværksætter. Servicen hedder Firmafon og udviklet her i Danmark af nogle rigtige dygtige unge mennesker med talent og ildhu i bagagen.

Vi anbefaler at du kigger mere på billig telefonpasning, for at se lidt mere på andre muligheder eller bare går direkte til sammenligning af mobiltelefoner for at blive klogere på deres produkt med telefonpasning og mobilløsning.

Dette indlæg blev udgivet i Telefonpasning og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.