En mobiltelefon er mere end en computer

Microsoft mener, at de nye smartphone og specielt Windows Phone 7 er meget mere end en computer

Den nye version af Microsofts operativsystem til telefoner, Windows Phone 7, er klar til udgivelse. Faktisk er de første telefoner med systemet allerede ude, dog i en skrabet version.

Den nye version er et omfattende redesign af alle funktionerne fra Windows Mobile-systemet, hvilket er grunden til den kedelige navneændring. Man kunne godt ønske sig, at Microsoft fandt på en sjovere måde at navngive deres systemer på.

Selvom navnet er en stor mundfuld, lever systemet helt op til forventningerne. Væk er den lille drop-down menu og det gamle format. I stedet får det nye system et større og mere fingervenligt touch-system samt et fladere og mere banebrydende udseende, der giver brugeren bedre muligheder.

Alle funktioner er designet til at give brugerne en nemmere håndtering, i stedet for at udbygge funktionerne.

Selv startskærmen er meget anderledes end noget vi tidligere har set. I bunden af skærmen kan man bladre igennem applikationer og e-mail i alfabetisk rækkefølge, når du flytter din finger fra venstre mod højre.

På displayet vil du altid kunne se klokken i højre hjørne, men resten af oplysningerne, som batteriets levetid, signalstyrke og så videre, er minimeret til toppen, og det efterlader mere skærmplads at lege med.

Det bedste eksempel på denne grænseflade kan findes hos Zune, som er blevet tilpasset Windows Phone 7. Den samlede oplevelse af produktet er meget enkel og glat, hvilket er overraskende, i betragtning af Microsofts historie i produktudviklingen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.