Fiber? Det nye lynhurtige bredbånd

Få lynhurtigt billigt fiberbredbånd

Fiberbredbånd er lynhurtigt, og du kan få både hurtig down- og upload til billige penge.
Fiberbredbånd udbydes af både elselskaber og private virksomheder, og vi viser dig her et eksempel på en udbyder af fiberbredbånd, så du kan danne dig et indtryk af priser og hastigheder.

Der er flere fordele ved fiberbredbånd som fx, at du får symmetrisk up- og download, hvilket vil sige, at du har den samme høje hastighed konstant i modsætning til fx mobilt bredbånd, hvor hastigheden kan variere meget i løbet af dagen.

Hos et selskab som fx Waoo, der reklamerer meget for deres fiberbredbånd i medierne, kan du vælge en del forskellige pakker. Waoo leveres gennem dit lokale elselskab, og det er lidt forskelligt i hvilke områder, du kan få Waoo fiberbredbånd. Spørg dit lokale elselskab, om du kan modtage Waoo.

Vi viser dig her et eksempel på, hvad det koster af have nogle af forbindelserne, som Waoo tilbyder:

Hastighederne hos Waoo varierer fra 30/30 Mbit til 90/90 Mbit, og priserne varierer ligeledes derefter.

Den langsomste hastighed på 30/30 Mbit får du pt. til 169 kr. om måneden inkl. waoo.tv, der giver dig mulighed for at se online tv og film døgnet rundt samt fastnettelefoni, der koster 0 kr. om måneden i abonnement og er forbrugsafregnet.

Vælger du derimod den hurtigste pakke med 90/90 Mbit, skal du hoste op med 499 kr. om måneden.
Du kan altså få superhurtige hastigheder til billige penge hos fx Waoo.

Er du i tvivl om, hvorvidt din husstand er dækket af Waoo, kan du tjekke dette link, der giver dig kontaktoplysningerne på dit lokale elselskab. De kan være dig behjælpelig med at svare på dine spørgsmål om fiberbredbånd.

Dette indlæg blev udgivet i bredbånd. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.