Find det bedste webhotel til prisen

Skal du bruge et webhotel til et nyt site? Læs her hvad du skal være opmærksom på som førstegangs køber af webhotelDu kan finde webhotel fra en flad femmer per måned og op til flere tusinde per måned, men hvad skal man vælge. De fleste siger at de skal være billigt, og de forventer sjovt nok også den kvalitet som man kun finder i de dyreste løsninger.

Det som webhoteller typisk bliver solgt på er mængden af lagerplads på webhotellet samt vore meget internettrafik der følger med. Hvis det er de eneste parametre der betyder noget for dig er et webhotel til 5-10 kr per måned måske en god løsning. Tjek evt. denne sammenligning af webhoteller eller find billig hosting her.

Det som de fleste glemmer at tage stilling til er kvaliteten af webhotellet samt muligheden for support. Desværre er det også svært at måle kvaliteten på en måde der kan sammenlignes med andre webhoteller. I forhold til kvalitet er det dog vigtigt at sikre sig at webhotellet ikke har lange nedetider og at der er kapacitet til at klare midlertidig høj belastning.

Derudover skal man sikre sig at der er bacup af webhotellet, og her skal man spørge ind til om det er muligt at lave en restore af enkelte filer eller om det kun er serveren som helhed der tages backup af.

Hvis du gerne vil have en løsning med fokus sikkerhed, stabilitet og høj kapacitet bør du kigge på en virtuel server. En virtuel server også kaldet VPS er dog kun til den erfarne bruger, og ligger prismæssigt i den høje ende, men pris og kvalitet følges som regel ad.

Dette indlæg blev udgivet i Webhotel og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Find det bedste webhotel til prisen