Vær forberedt til de kolde årstider

Løbeundertøj til den kolde tid
Efteråret er over os, og vinteren er lige rundt om hjørnet, så det gælder om at være ordentligt forberedt til denne kolde periode. For at holde på varmen mens du motionerer i denne tid, kan det derfor være en god ide at investere i et sæt løbeundertøj.

Løbeundertøj sidder tæt ind til kroppen for bedre at holde på din kropsvarme, men det sker dog tit, at det tætsiddende tøj får en til at svede mere. Men hvis du får et sæt løbeundertøj med indersiden lavet af polypropylen, vil undertøjet virke svedtransporterende, som gør, at din hud forbliver tør.

En af grundene til, at løbeundertøj holder så godt på varmen, skyldes, at de tit indeholder uld i deres materiale. En uld, som anvendes ofte i produktionen af løbeundertøj, er merinould, som stammer fra merinofår. Disse fårs uld holder på varmen fra 35 grader ned til -20 grader og sørger for, at du føler dig varmt tilpas. Merinofårenes uldfibre indeholder meget luft, som gør, at den beskytter mod både varme og kulde. Desuden kan merinoulden optage og indeholde omkring 30% fugtighed af sin egen vægt, uden at det føles vådt, hvilket gør det mere behageligt at have på.

Hvis du skulle være på udkig efter dit første sæt løbeundertøj, er der mange forhandlere online, som alle har et bredt udvalg. En af disse forhandlere er Løbeshop.dk, hvor du kan finde et bredt udvalg af løbeundertøj i forskellige prislag. Det er ganske enkelt at handle hos løbeshop.dk. Du har to muligheder for at handle på deres hjemmeside. Enten kan du få dine bestilte varer tilsendt med posten direkte til din egen hoveddør, eller også kan dine varer afhentes hos løbeshop.dk’s fysiske butik, som er lokaliseret i Hadsten.

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.