Brug dine lammeskind både inde og ude

Hos RumRum kan du købe smukke spanske lammeskind, som ikke er at finde alle andre steder.

I Danmark har vi i mange år være glade for islandske og færøske skind, som kan købes mange steder og som har en lang og flot pels. De har dog en tendens til at filtre og bliver hurtigt lidt kedelige og nussede at se på. Det er derfor vi i RumRum forhandler spanske lammeskind, som er kortere i pelsen og derfor holder det flotte look længere.

Vores skind er garvet efter alle kunstens regler og er meget holdbare, hvorfor de på mange måder er et bæredygtigt alternativ til plaider og tæpper, som bliver slidt op med tiden. Lammeskind holder som regel i 20-30 år, inden det er tid til at skifte dem ud.

Læg dine lammeskind i stole, sofaen, på gulvet, i haven, på altanen eller på sengen.
Hvis du har stole med plastik-sæder (fx. Eames stole) eller i læder, kan de nemt blive kolde at sidde i, om vinteren. Det gør derfor underværker at lægge et smukt lammeskind i stolen, så du bliver varm i ryggen og på bagdelen. Du sparer tilmed penge på varmeregningen.

Har du en slidt sofa, som du ikke er klar til at skifte ud? Læg et lammeskind eller to i og vupti! Så er der (næsten) en ny sofa.

Et lammeskind kan skæres ud i mindre stykker og afhængig af størrelsen kan det dække 2 eller 3 spisestuestoles sæder, så gæsterne ikke bliver kolde i numsen, når du inviterer til middag. Læg et rundt snit med en hobbykniv eller barberblad. Brug et stort grydelåg eller lignende som skabelon.

Vil du forlænge de kølige sommeraftener på altanen? Smid et lammeskind i altanstolene.

Når sommeren går på hæld, tager du bare skindene indenfor og bruger dem i stuen, hele vinteren.

Ryst dine skind jævnligt, så de beholder den flotte struktur og kan bruges i mange år.

Har du smerter i lænden? Så rul et lammeskind sammen og brug det som pølle i lænden, når du sidder ned. Det giver varme og støtte til den ømme ryg.

Dette indlæg blev udgivet i Hus. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.