Billige jeans – find rundt i junglen

Leder du efter et par billige jeans, men kan ikke finde rundt i junglen? Så får du hjælp her… Først og fremmest vil jeg lige påpege, at jeans typisk er det samme som cowboybukser. Nogle danskere bruger ordet Jeans i lidt bredere forstand, så billig jeans kan også være bukser lavet af andet materiale end denim, som man bruger til Cowboybukser, men tit er det præcis det samme.

Du finder billige jeans i mange forskellige designs og typer. Ligesom med alt andet tøj udvikler designet af jeans sig, så de følger tidens trends og tendenser. Mange store tøjmærker, der producerer bukser laver også jeans, så du finder altid et kæmpe udvalg. Det er dejligt med et stort udvalg, men det kan også gøre det svært at vælge, så her får du et par tips til at finde rundt i Jeans-junglen.

Vælg billige jeans efter din kropstype
Først og fremmest skal du tænke over din kropstype – for det er ikke alle jeans, der passer til alle. Her er et par tips til et par meget almindelige kropsformer.

Korte ben og stor numse
Hvis du har stor numse og store lår, er det en fordel at købe jeans med stretch. Køb dem gerne i slankende mørke farver. Samtidig skal dine jeans ikke være skinny, men have en smule vidde, der får din bagdel til at passe bedre med dine ben. Hvis du køber lange jeans, der dækker den øverste del af din sko, kommer korte ben til at syne længere.

Lange ben og lille numse
Med en lille bagdel og lange ben skal du vælge tætsiddende jeans, der fremhæver længden på dine ben og med lommer bagpå, der giver fylde til din numse. Hvis din bagdel er pæreformet, er jeans i mørke farver med store baglommer det bedste valg, ligesom dine jeans helst skal være højtaljede.

Når du har besluttet hvilken pasform dine nye jeans skal have, så skal du vælge hvilken farve og vask de skal have. For tiden er der mange, der vælger jeans i friske farver – som fx gul og orange – og kombineret med det rigtige, fungerer det rigtig godt. Er du mere til det klassiske look, kan du gå efter sorte jeans, der passer til alt eller de meget populære blå denim jeans. Du kan også vælge mellem forskellige typer vask, som betyder at dine nye billige jeans er vasket på en bestemt måde for at give et bestemt look. Det kan fx være stonewashed, hvor dine jeans er blevet vasket i industrivaskemaskiner, der har slebet dem og givet dem et slidt look. Nogle jeans bliver også solgt med huller og flænger over knæet. Ja, mulighederne er mange. Jeg håber, at dette indlæg gav dig lidt mere klarhed over de uendeligt mange muligheder, som du har, når du skal ud og købe et par nye billige jeans.

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.