Hvorfor vælge virtual kontor?

Få et virtual kontor og ekspander til nye markeder
Vi lever i en global verden, hvor en virksomhed ikke er begrænset af landegrænserne i dets hjemland. Hvis din virksomhed overvejer at ekspandere, kan det være en fordel at starte op med et virtual kontor indtil der er skabt forretningsmæssig sikkerhed og grundlag for at åbne et fysisk kontor op. Et virtuelt kontor har den fordel, at de koster en brøkdel af, hvad et rigtigt kontor koster.


Skab forretningsmæssig sikkerhed inden du åbner kontor
Mange virksomheder øjner muligheden for at gå ind i nye markeder og åbne nye kontorer, men det kan være en risikabel affære, som ikke altid ender efter hensigten. Da der er store omkostninger ved at etablere et nyt kontor, har nogle virksomheder fået dyrt købte erfaringer, når de har slået et for stort brød op i jagten på nye forretningsmuligheder i nye markeder. Og det er desværre noget, der kan ses på bundlinjen. Dette kunne måske være undgået med et virtual kontor.

Dan netværk i et kontorhotel
Når din virksomhed har skabt et godt grundlag for at åbne et nyt kontor i det pågældende marked, er det en stor fordel at leje et kontor i et kontorhotel eller kontorfællesskab. Hvis du vælger at leje et kontor, i et kontorhotel som f.eks. Regus, får du en unik mulighed for at danne netværk og få kendskab til markedet gennem de øvrige virksomheder i kontorhotellet. Og samtidig skal du ikke selv bekymre dig om møblering, internet opkobling, osv. Du kan finde veldrevne kontorhoteller i hele verden.

Overvej et virtuelt kontor når du skal ekspandere til et nyt marked
Hvis du overvejer at ekspandere til et nyt marked, kan du starte eventyret med et virtuelt kontor og skabe forretningsmæssig sikkerhed for projektet inden du investerer i et fysisk kontor. Med et virtual kontor får du en lokal firmaadresse og et lokalt telefonnummer i det pågældende marked. Både din post og dine opkald vil blive professionelt behandlet på stedet af en flersproget receptionist. Fordelen er, at du med dit virtuelle kontor kan skabe lokal forankring i lokalmiljøet uden at være der fysisk i dagligdagen. En lokal adresse og et lokalt telefonnummer kan skabe tilliden til dine kommende kunder.

Dette indlæg blev udgivet i Kontor. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.