Markedet for iPhone Apps bugner

En af de ting, som jeg havde rigtig store problemer med i starten da jeg først købte min iPhone var at finde de rigtige apps. Det var svært at finde ud af hvilke Apps jeg skulle købe og hvilke jeg ikke rigtig havde brug for.

To år efter købet af min første iPhone må jeg indrømme, at de fleste iPhone apps har mistet deres store appeal. Der var ganske få af de apps jeg købte i sin tid, som jeg stadig bruger i dag. Jo, der er hamrende mange iPhone apps, som ser super lækre ud, men det er de færreste, som jeg bruger på daglig basis.

Hvis du er ny på iPhone markedet og gerne vil kende mere til iPhone apps vil jeg anbefale, at du tager et kig på iphoneluppen.dk’s liste over de mest anbefalede iPhone apps i 2013

Nogle af de iPhone apps, som jeg har brugt allermest er IMDB, Audible, InstaPaper, Kindle og så selvfølgelig en masse af de bedste børnespil til de dage, hvor min datter er med på tur.

Selvom apps selvfølgelig er smarte og hvis de er ordentligt lavet fungerer de da bestemt også bedre end normale hjemmesider, men du må ikke glemme, at din iPhone fungerer, som en lille computer.

Hjemmesider fungerer stadig på din iPhone
Den kan derfor tilgå alle de hjemmesider, som du normalt ville tilgå med din computer og da mange hjemmesider med tiden har ombygget deres hjemmeside til at være smartphone venlig er det sjældent, at du behøver at downloade en bestemt App for at kunne bruge en bestemt hjemmeside.

Fordelen ved bare at tilgå en hjemmeside, som du normalt ville gøre på din computer er, at du allerede ved hvordan hjemmesiden fungerer. Hjemmesiden vil typisk være opbygget på den præcis samme måde, når du tilgår den fra din smartphone, som når du tilgår den fra din computer. Du vil derfor allerede på forhånd vide hvor på hjemmesiden du skal gå hen for at få den information, som du leder efter.

Det kan derfor være tidsbesparende bare at bruge en normal hjemmeside i stedet for en iPhone App.

Dette indlæg blev udgivet i iPhone. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.